Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Dr. Cohen recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Zalm met gember-balsamicosaus

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   snoekie
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 8-1-2010
Berichten: 11771
Dieet: Gezond eten
Woonplaats: Noord-Holland


  Reageer met quote
Voor 4 personen

4 eetlepels balsamico-azijn
1 eetlepel fijngeraspte verde gember
1 eetlepel gesnipperde lente-ui
1 teen knoflook, uit de knijper
olijfolie (voor invetten)
4 zalmfilets a 100 gram (normale eters 180 gram)
¼ theelepel zout
snufje versgemalen zwarte peper

Zet een ovenschaal onder de grill en verwarm de grill voor.
Doe de azijn, gember, lente-ui en knoflook in een kleine pan
en breng op een laag vuur tegen de kook aan. Neem de pan
van het vuur en zet weg.

Besprenkel de verwarmde ovenschaal met een scheutje
olijfolie. Bestrooi de zalmfilet met zout en peper. Leg de
zalm met de velkant naar beneden in de ovenschaal en
zet onder de grill. Grilleer de zalm circa 5 tot 7 minuten
tot de zalm ondoorschijnend is. Doe de vis daarna op
voorverwarmde borden. Lepel het azijnmengsel over de
zalm en dien onmiddellijk op. Eet smakelijk!

_________________
Fun en inspiratie
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 09 apr 2010 17:32    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1