Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Lowcarb: kruidnotenpudding

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Jose
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 3-2-2004
Berichten: 1390
Dieet: Cambridge Dieet
Woonplaats: Geleen


  Reageer met quote
Kruidnotenpudding

6 blaadjes witte gelatine,
250 cc water
250 cc slagroom
2 eetlepels anisette,
200 cc slagroom,
zoetstof naar smaak
vanille essense,
45 gr kruidnoten,
100 gr Sinterklaasschuimpjes,
olie om in te vetten.
Extra nodig: 4 schaaltjes inhoud 200 cc.


Week de gelatine ongeveer 5 minuten in ruim koud water. Breng 200 cc water aan de kook en haal de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem al roeren op in het water. Voeg de rest van het water en de 250 cc slagroom bij het gelatine mengsel en roer en de anisette door. Laat het mengsel ongeveer 30 minuten afkoelen tot het lobbig wordt. Klop de andere slagroom stijf met de zoetstof en het vanilleextract, en meng het luchtig onder het lobbig geworden mengsel.
Neem nu 1/4 van de vla apart en meng er wat speculaaskruiden door, en wat atkins kruidnoten.
Vul nu voor je zelf een kommetje met deze vla.

Hak de helft van de kruidnoten en de helft van de schuimpjes in klein stukjes en schep ze door de pudding. Vet de schaaltjes in met de olie, en verdeel de pudding over de schaaltjes. Laat ze ongeveer 2 uur afgedekt opstijven in de koelkast. Stort de puddinkjes en garneer ze met de rest van de kruidnoten en de Sinterklaas schuimpjes.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage MSN messenger BerichtGeplaatst: wo 15 sep 2004 17:13    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1