Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Grip op Koolhydraten recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Rucola pesto

Auteur Bericht
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62914
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
75 gram rucola
1 tomaat
1 teentje knoflook
verse basilicum
50 gram pijnboompitten
50 gram parmezaanse kaas
75 ml extra vierge olijfolie

Snij de tomaat in stukjes en bak deze eventjes. Was de rucola en snij het fijn. Doe alle ingrediënten, behalve de olijfolie en parmezaanse kaas, in een keukenmachine en pureer het goed. Voeg in kleine scheutjes de olijfolie toe en blijf pureren. Meng op het laatst de parmezaanse kaas erdoor.

Eet smakelijk!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 28 aug 2013 19:45    
Vrouw Weeggegevens   Tanja S
Ik wil afvallen bij de weegclub
Ik wil afvallen bij de weegclub


Geregistreerd op: 9-11-2013
Berichten: 1
Dieet: GOK
Woonplaats: Nieuw-Lekkerland


  Reageer met quote
Hallo Kaatje, hoe lan kun je de rucola pesto bewaren?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 09 nov 2013 17:07    
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62914
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
Ik heb geen idee, pesto houdt het bij mij nooit lang uit. Erg blij
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 14 nov 2013 9:45    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1