Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Lowcarb: gevulde koolrabi

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Wil-Sophie
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 1-3-2004
Berichten: 2929
Dieet: LOW-CARB
Woonplaats: Urk


  Reageer met quote
voor 4 personen
4 koolrabi's
1 rode paprika
1 ei
50 gram boursin naturel
2 eetlepels geraspte kaas
1 1/2 theelepel paprikapoeder
peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de geschilde koolrabi's in een pan met ruim water en zout in ongeveer 30 minuten gaar.
Snijd de schoongemaakte paprika in kleine stukjes. Giet de koolrabi's af en laat ze iets afkoelen. Hol met een theelepel de koolrabi's uit tot op 1 cm van de rand en pureer het uitholsel in de keukenmachine. Splits het ei.
Doe de Boursin, de kaas, de eierdooier, de paprikapoeder, wat peper en zout door de koolrabipuree en meng het goed door elkaar. Schep de paprikastukjes erdoor. Klop het eiwit stijf in een kom en schep het luchtig door de koorabipuree. Vul de koolrabi's met het pureemengsel en zet ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Bak de koolrabi's in het midden van de oven in ongeveer 15 minuten goudbruin. De vulling moet dan stevig aanvoelen en iets zijn gerezen.
Eet smakelijk! Mixer
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 29 apr 2005 16:37    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1