Auteur |
Bericht |
Herma Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 18-8-2004 Berichten: 81 Dieet: atkins Woonplaats: Schoonoord
|
|
Hoi Ines
Een vraag: Die bloemkool, boerenkoolstampot lijkt mij heerlijk, maar mag die ook in de inductiefase?????????
Groetjes Herma _________________ Ik voel dat het gaat lukken. Eerst maar naar 85 kilo. Kan alle steun gebruiken. Herma
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: wo 13 okt 2004 14:00 |
|
|
|
|
Ines Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 2-3-2004 Berichten: 12220 Dieet: Sonja Bakker Woonplaats: Alphen aan de Rijn
|
|
Gelukkig wel |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: wo 13 okt 2004 16:22 |
|
|
Nine1005 Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 3-8-2004 Berichten: 129 Dieet: Atkins Woonplaats: Nijmegen *Dieet Atkins *
|
|
hoi allemaal is er ook een alternatief voor bloemkool puree want dat vind ik niet zo lekker en hij blijft altijd zo vochtig bij mij is daar ook iets aan te doen of is de bloemkool lekkerder te maken want met de slagroom erdoor wordt het zo we-ig help |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 14 okt 2004 10:27 |
|
|
Ellen Beheerder
Geregistreerd op: 30-1-2004 Berichten: 54467 Dieet: Gezonder leven Woonplaats: Amersfoort
|
|
Magda had het met een knolsoort gemaakt maar iets nat blijft groenten altijd wel ik laat het altijd droogstomen op een laag pitje en kook de groenten in een stoompan en dan pas de spekjes er door.
Je moet gewoon zelf wat uitproberen wat stampot betreft er is ook een zoete aardappel dacht ik die laag in kh is .
Ellen |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 14 okt 2004 10:39 |
|
|
|
|
omafia Gast
|
|
Wat doen jullie er dan door voor kruiden???? Ik wil het ook maken lijkt me erg lekker |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 14 okt 2004 20:11 |
|
|
Ellen Beheerder
Geregistreerd op: 30-1-2004 Berichten: 54467 Dieet: Gezonder leven Woonplaats: Amersfoort
|
|
Meestal peper en zout en soms een fijnesneden uitje .
Al moet ik eerlijk zeggen dat ik de kast wel eens openruk en er wat uit graai wat me lekker lijkt .
Soms is dat zo en som is het niet te vrt |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 14 okt 2004 20:14 |
|
|
omafia Gast
|
|
ja dat heb ik ook helaas. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 14 okt 2004 20:54 |
|
|
|
|
Wil-Sophie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 1-3-2004 Berichten: 2929 Dieet: LOW-CARB Woonplaats: Urk
|
|
Bij alle soorten kool is komijn en nootmuskaat lekker en een snufje cayennepeper of een likje sambal. verder vind ik een zuurtje er lekker bij, dus amsterdamse uien of augurken, tis maar een ideetje. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 14 okt 2004 22:38 |
|
|
omafia Gast
|
|
Nou vanavond ga ik het maken, ik ben heel benieuwd en komijn wist ik niet vroeg me al af waar dat voor gebruikt werd, ik ben niet zo'n keukenprinses dus ben blij met die recepten hier, Twijfel alleen nog of ik er ook nog knolletjes bij zal doen.
Maar jullie horen wel hoe ik het vond |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: vr 15 okt 2004 8:45 |
|
|
Wil-Sophie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 1-3-2004 Berichten: 2929 Dieet: LOW-CARB Woonplaats: Urk
|
|
Komijnpoeder of djinten wordt altijd samen gebruikt met ketoembar (korianderpoeder) en wordt veel gebruikt in de indische en indiaanse keuken het ruikt heel lekker naar de komijn uit de kaas, een snufje is genoeg, eigenlijk is karwijzaad voor de kool maar omdat moeilijk te krijgen is heb ik komijn genoemd, laat Joop Braakhekke het maar niet horen want die vindt daar een groot verschil tussen. succes Omafia |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: vr 15 okt 2004 9:53 |
|
|
|
|