Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Atkins: crispy kipsalade

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Jose
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 3-2-2004
Berichten: 1390
Dieet: Cambridge Dieet
Woonplaats: Geleen


  Reageer met quote
Crispy kipsalade
voor 4 personen.

400 gr kipfilet in dunne reepjes gesneden
1/2 ijsbergsla, de 4 buitenste bladen beawrwn voo re garnering de rest
in dunne reepjes gesneden
100 gr ontbijtspek
5 lente uitjes, diagonaal gesneden
1 kleine ui
1 eetlepel citroensap
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels olijfolie om in te bakken
peper, zout, paprikapoeder, tijm.
1 theelepel vers gehakte peterselie of bieslook
2 ontvelde tomaten in blokjes

De gesneden ijsbergsla opfrissen in ijskoud water (ongeveer 15 minuten).
Nu met de slacentifuge de sla droog maken.
Klop het citroensap met de olijfolie tot een dressing en breng deze op smaak met peper en zout. Meng de dressing door de sla en zet deze weg tot gebruik.
Verwarm een wok en voeg 2 eetlepels olijfolie toe en bak de spekreepjes licht krokant en schep ze uit de wok, leg ze op keuken papier en houd ze warm. Kruidt de kipreepjes met peper , zout, paprikapoeder, en tijm en bak ze in het bakvet van de spekjes om en om gaar. Voeg de lente-uitjes en de ui toe en laat ze 3 minuten mee bakken.

Leg de buitenste bladeren van de sla op 4 bordjes, en schep er de ijsbergsla in. Schep de kip erbovenop en garneer met de in blokjes gesneden ontvelde tomaat en peterselie

per portie: 8 gr koolhydraten, 37 gr eiwit, 26 gr. vet, 408 kcal.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage MSN messenger BerichtGeplaatst: ma 22 mrt 2004 16:01    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1