Onderwerp menu

Forum: Gezonde Recepten
Subforum: Gezond eten & Vegetarische recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Advertentie



Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Advertentie

Get in Shape
Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Advertentie

Sperziebonen met hazelnootboter

Auteur Bericht
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62921
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
Sperziebonen met hazelnootboter.



Ingrediënten voor 4 personen:
25 gr hazelnoten;
2 takjes verse peterselie;
10 gr verse bieslook;
30 gr zachte roomboter;
1 theelepel citroensap;
zout, versgemalen peper;
600 gr sperziebonen.

Bereiding:
Hak de hazelnoten fijn en rooster deze in een droge koekenpan goudbruin. Was en hak de peterselie en bieslook fijn. Roer in een kom de zachte boter met de hazelnoten, peterselie, bieslook, citroensap, zout en peper tot een romige notenboter.
Maak de sperziebonen schoon en was ze. Kook de sperziebonen in een pan met ruim kokend water en zout in ca. 10 minuten beetgaar.
Giet de sperziebonen af, doe de sperziebonen in een schaal en schep er kleine klontjes hazelnootboter door.


Bron: https://kerstrecepten.net/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 23 jan 2016 15:17    
Vrouw Weeggegevens   Emilie
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 3-10-2012
Berichten: 2828
Dieet: Dr Frank


  Reageer met quote
Kaatje schreef:
Sperziebonen met hazelnootboter.



Ingrediënten voor 4 personen:
25 gr hazelnoten;
2 takjes verse peterselie;
10 gr verse bieslook;
30 gr zachte roomboter;
1 theelepel citroensap;
zout, versgemalen peper;
600 gr sperziebonen.

Bereiding:
Hak de hazelnoten fijn en rooster deze in een droge koekenpan goudbruin. Was en hak de peterselie en bieslook fijn. Roer in een kom de zachte boter met de hazelnoten, peterselie, bieslook, citroensap, zout en peper tot een romige notenboter.
Maak de sperziebonen schoon en was ze. Kook de sperziebonen in een pan met ruim kokend water en zout in ca. 10 minuten beetgaar.
Giet de sperziebonen af, doe de sperziebonen in een schaal en schep er kleine klontjes hazelnootboter door.


Bron: https://kerstrecepten.net/


Ziet der lekker uit Kaatje smullen
Heb je al een eeuwigheid terug hier geplaatst, maar ik lees het nu pas....
Groetjes Emilie Erg blij

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 06 aug 2021 22:23    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1