Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Ardeens boerenplankje.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Ardeens boerenplankje.

Ingrediënten voor 1 persoon:

3 plakken gerookte Ardeense ham;
6 plakjes Ardeense boerensalami;
1 stukje (wild)paté;
1 el kleine zoetzure augurkjes;
1 el zoetzure zilveruitjes;
scherpe mosterd;
sneetjes koolhydraatarm brood, maak daar met een glas rondjes uit;
echte boter.

Extra:

Houten plankje.

Bereiding:

Schik de hesp, salami en paté op het houten plankje. Serveer er de augurkjes, zilveruitjes en mosterd in kleine kommetjes bij. Geef er de rondjes koolhydraatarme brood bij met wat echte boter.

Smullen maar! smullen

Bron: http://www.receptjes.be/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 01 feb 2015 20:25    
Vrouw Weeggegevens   Flying Missy
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 4-1-2013
Berichten: 40841
Dieet: Dr. Frank/vegetarisch
Woonplaats: Almere


  Reageer met quote
Misschien een domme vraag, maar wat is Ardeens? In ham of salami................. Lach
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 02 feb 2015 7:16    
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
[color=#003399]Hoi Missy,

http://www.montenauer.com/nl/uitbenen.htm

Echte Ardeense ham:
Het roken van de ham gebeurt op aloude, ambachtelijke wijze: boven smeulend beukenhout bestrooid met jeneverbessen. Vijf maanden duurt het voordat de ham geschikt is voor consumptie.
Ook de Ardeense salami heeft zijn subtiele rooksmaak te danken aan het feit dat hij ook op beukenhout wordt gerookt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 02 feb 2015 14:47    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1