Onderwerp menu

Forum: Weegclub
Subforum: Sprintjes (open)
Onderwerp: vorige :: volgende

Advertentie



Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Advertentie

Get in Shape
Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Advertentie

Met EGA op naar de zomer van 2018


Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5
Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   yvonne-the-lady
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 11-1-2010
Berichten: 2419
Dieet: EGA
Woonplaats: Tilburg


  Reageer met quote
En gewoon omdat het mooi weer is en de BBQ dan vaak weer aangaat.

BBQ tip voor 1 persoon
Benodigdheden:
135 gr kipfilet in stukken
100 gr. verse ananas
25 gr. ui grof gesneden
50 gr. courgette in plakken
80 gr. kleine champignons of grote in 4 stukken
Dit is voldoende voor 3-4 spiezen
Rijg alles om en om aan een nat gemaakte bamboeprikker of metalen spies en maak het gaar op een hete bbq.
Eet smakelijk

_________________

Geef aandacht aan dat wat goed voor je is.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage BerichtGeplaatst: za 14 jul 2018 10:56    
Vrouw Weeggegevens   Dionbi
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 27-8-2012
Berichten: 1750
Dieet: E.G.A
Woonplaats: Gelderland


  Reageer met quote
Wat een goed idee, Yvonne.
Dat ga ik onthouden/opschrijven.

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 15 jul 2018 23:01    
Vrouw Weeggegevens   yvonne-the-lady
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 11-1-2010
Berichten: 2419
Dieet: EGA
Woonplaats: Tilburg


  Reageer met quote
Voor de mensen die van vis houden op de BBQ heb ik deze:

Benodigdheden:
135 gr tilapiafilet
60 gr wortel
1 el ketjap asin
15 gr honing
10 ml citroensap

Snij de tilapiafilet in repen en marineer deze in een marinade van de ketjap, honing en citroensap. Maak ondertussen lange dunne plakken van de wortel met een dunschiller of kaasschaaf. Rijg nu de tilapiafilet en de wortel om en om aan een natgemaakte bamboeprikker of metalen spies. Leg wat aluminiumfolie op het rooster van de hete BBQ en maak daarop de spiezen gaar.

Eet smakelijk.

_________________

Geef aandacht aan dat wat goed voor je is.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage BerichtGeplaatst: ma 16 jul 2018 16:15    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 van 5