Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Viskebabs op warme tomaten.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Viskebabs op warme tomaten.

Ingrediënten: ± 4 personen.

2 citroenen;
500 gr ontvelde poonfilets (of andere stevige witte vis);
200 gr groene olijven met piment, uitgelekt;
12 verse laurierblaadjes;
olijfolie;
2 el extra vergine olijfolie;
12 kleine trostomaten;
zeezout en versgemalen peper;
15 g basilicumblaadjes;
12 bamboespiesen, 30 minuten in koud water geweekt.

Bereiding:

Snijd de schil van de citroen in lange repen af. Was de vis en dep droog met keukenpapier. Snijd de vis in blokjes ter grootte van de olijven. Rijg ze om en om met olijven, laurierblad en citroenschil aan de spiesen. Leg de kebabs in een schaal en besprenkel met olijfolie. Rooster de kebabs op een hete, licht met olie ingevette grillplaat op de barbecue op halfhoog vuur tot de vis lichtbruin en net gaar is. Giet olijfolie in een grote koekenpan. Halveer de tomaten en leg ze op de snijkant in de olie. Bestrooi ze met zout en peper. Zet de pan op laag vuur en verhit ze 5 minuten, totdat ze zachter worden. Leg de tomaten op een grote schaal, bestrooi ze met basilicum en leg de kebabs erop. Dien direct op.

Bereidingstijd: 35 minuten.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.telegraaf.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 28 mei 2014 14:43    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1