Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Napolitaanse andijvie.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Napolitaanse andijvie.

Ingrediënten:

800 gr andijvie;
30 gr rozijnen, optioneel;
30 gr pijnboompitten;
5 ansjovis uit het zout;
30 gr zwarte olijven, bv. Griekse;
30 gr kappertjes;
3 theelepels extra vergine olijfolie;
2 teentjes knoflook.

Bereiding:

Maak de andijvie schoon en snijd de bladeren in grote stukken, elk blad in zo'n 3 of 4 stukken.
Giet de olijfolie in een hapjes- of koekenpan en verhit op hoog vuur. Voeg de teentjes knoflook toe en bak ze 3 minuten en verwijder ze vervolgens.
Zet de rozijnen (optioneel), pijnboompitten, ansjovis en kappertjes klaar.
Doe ze in de pan met de hete olie en bak 3 minuten op hoog vuur, af en toe roeren.
Voeg de grof gesneden andijvie toe en bak tot het geen vocht meer loslaat.

Je kunt het zo eten of mengen met Zero pasta.

Bron: http://watikgegetenheb.blogspot.nl/

Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 12 nov 2015 15:09    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1