Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Terrine van zalmforel, avocado en kappertjes. Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Terrine van zalmforel, avocado en kappertjes. Dr. Frank.
Hoofdgerecht.

Ingrediënten voor 4 personen;

200 gram zalmforelfilet;
1 prei crème fraîche;
bieslook;
1 ei;
1 tomaat in blokjes;
olie.

Bereiding:

Doe stukjes zalmforel in de keukenmachine. Voeg de crème fraîche, eidooier, peper en zout, bieslook toe en draai dit alles tot een mooie gladde massa.
Haal de groene bladeren van de prei en blancheer deze 30 seconden en spoel ze koud.
Steek rondjes uit de geblancheerde prei ter grootte van de vormpjes.
Smeer de vormpjes in met olie en vul deze met de visvulling.
Zet deze vormpjes in een laagje heet water en plaats ze 45 minuten, op 90 graden in een voorverwarmde oven.
Neem ze uit de oven en laat ze afkoelen.
Laat de terrine voorzichtig uit de vormpjes glijden.

Serveer met dunne ringetjes prei en blokjes tomaat.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.smulweb.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 22 jul 2014 20:36    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1