Onderwerp menu

Forum: Weegclub
Subforum: Vragen, tips, en opmerkingen
Onderwerp: vorige :: volgende

Advertentie



Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Advertentie

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Advertentie

Cadeau omgeving kerst 2014

schildklierproblemen

Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  Volgende
Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Herjen647
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 18-9-2009
Berichten: 146
Dieet: voldafar


  Reageer met quote
gelukkig, heb net de uitslag: alles normaal.
Heb dus blijkbaar gewoon een dikke hals.

Maar iedereen hierboven: Succes

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 07 dec 2009 14:08    
Vrouw Weeggegevens   Carla
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 1-3-2004
Berichten: 7352
Dieet: Cohen


  Reageer met quote
wel goed in de gaten houden hoor want soms zegt je bloed gewoon wat anders.
als het niet weggaat over een tijdje gewoon weer laten prikken.

weet je wat de waardes waren of werd er alleen gezegd goed?
ze kunnen natuurlijk gewoon goed zijn maar ook met net op het randje goed, en dat is wel een verschil natuurlijk.

ik kwam er dus namelijk achter bij de anethesist dat ik ruim 2 jaar geleden ook al op het randje zat en ipv dat ze dan zeggen kom over 3 maanden nog maar eens prikken zeggen ze het is goed en ja dan modder je dus nog jaren aan.

let goed op jezelf.

groetjes carla

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 07 dec 2009 17:25    
Vrouw Weeggegevens   Bloesemgaerd
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 5-9-2009
Berichten: 553
Dieet: Cohen
Woonplaats: Gelderland


  Reageer met quote
Ik heb mijn bloed weer laten prikken voor een update. Dat was me aangeraden omdat ik zo afgevallen ben. Normaal slik ik 150 per dag met uitschieters naar boven.

Ik ben nu zoveel boven de marge dat ik nu nog maar 125 hoef te slikken. Jempie, ik heb hier nu 10 jaar last van en nog nooit heb ik zo weinig geslikt!

Ik weet niet of er een verband ergens is tussen mijn gewichtverlies en dit resultaat. Ik mag pas over een paar weken weer prikken. Ben benieuwd of de waarden gedaald zijn tot in de marge of dat ik nog minder mag slikken.

Moet wel zeggen dat ik nu wel wat minder hyperdepiep voel dan bij 150. Iets minder storm in mijn hoofd, waar ik gek van werd. Zo belangrijk dat je goed ingesteld bent!

_________________
Nieuw doel: 70 kg! (net als 20 jaar geleden Lach)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 02 jan 2010 22:22    
Vrouw Weeggegevens   Carla
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 1-3-2004
Berichten: 7352
Dieet: Cohen


  Reageer met quote
fijn dat je je wat rustiger voelt nu.

ik heb op oudjaar bloed laten prikken en krijg maandag de uitslag, ik denk dat ik weer wat opgehoogd moet worden.

laat het een maandag weten.

groetjes carla

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 03 jan 2010 0:17    
Dagdeal (728x90)
Vrouw Weeggegevens   Carla
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 1-3-2004
Berichten: 7352
Dieet: Cohen


  Reageer met quote
vandaag belde de internist
tsh 0,13 (< 2 )
ft4 17 ( 10-22 )

moet op dezelfde dosering blijven voor 3 maanden en dan weer prikken.

tsh vond hij eigenlijk iets te laag maar omdat ik me nu beter voel dan de vorige keer mag de dosering toch zo blijven.

gelukkig maar want ja ik voel me echt beter en het afvallen lukt nu ook eindelijk dus ik wil dit nog even zo houden.

groetjes carla

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 04 jan 2010 13:50    
Vrouw Weeggegevens   Bloesemgaerd
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 5-9-2009
Berichten: 553
Dieet: Cohen
Woonplaats: Gelderland


  Reageer met quote
Fijn dat het bij jouw ook goed uitzag. Mijn waarde was 25, das dus ver boven de 22. Vandaar mijn hypergedrag waar ik zelf nog het meeste last van had. Werd zo moe van mezelf Sip

_________________
Nieuw doel: 70 kg! (net als 20 jaar geleden Lach)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 04 jan 2010 17:27    
Vrouw Weeggegevens   Lienepien
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 14-7-2012
Berichten: 174
Dieet: Lowcarb


  Reageer met quote
Dit is al wel een ouder topic, maar wil toch even reageren en vragen hoe het inmiddels met jullie gewicht en schildklier is.

Ben er zelf ook net 1 1/2 maand geleden achter gekomen dat ik Hashimoto heb en ben daar 9 kilo van aangekomen, dat valt gelukkig nog wel mee.
Ben toch weer aan de LowCarb begonnen, omdat me dat toch het beste bevalt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 14 jul 2012 12:58    
 Exclusief blond Amsterdam
Vrouw Weeggegevens   Lenalou
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 11-6-2012
Berichten: 105
Dieet: Gezond eten
Woonplaats: Nieuwegein


  Reageer met quote
Hoi allemaal,
ik heb jammer genoeg ook al jaren last van mijn schildklier
ben een aantal jaar geleden 15 kilo aangekomen daardoor
en ben druk bezig om dat er weer langzaam af te krijgen
de waarde loopt nu redelijk goed, dus dat helpt
maar het blijft zwaar

hebben jullie ook zo weinig energie met perioden?
dat je helemaal inzakt (en gelijk weer aankomt)

Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 14 jul 2012 22:42    
Vrouw Weeggegevens   Lienepien
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 14-7-2012
Berichten: 174
Dieet: Lowcarb


  Reageer met quote
Ik herken het, Lenalou.
Heb het meer met dagen, de ene dag kan ik heel de wereld aan en de andere dag ben ik niets waard.

Nu ben ik nog bezig met instellen, mijn laatste waardes waren TSH 11,6 en dat was 29,4. T4 was 7,6 en de laatste keer 15.
Dus ik ben er nog niet, heb nu 3 blauwtjes Thyrax.
8 aug. weer bloed prikken en de week daarop weer naar de ha.

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 15 jul 2012 7:41    
Vrouw Weeggegevens   Lenalou
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 11-6-2012
Berichten: 105
Dieet: Gezond eten
Woonplaats: Nieuwegein


  Reageer met quote
Ik zit nu ook op 3 thyrax en het is nu (even) stabiel
ik hoop dat het zo blijft Lach

Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 16 jul 2012 9:46    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  Volgende
Pagina 4 van 18