Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Romige bloemkool schotel met Parmezaanse kaas & knoflook

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   NinaM
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 18-3-2014
Berichten: 8057
Dieet: Low carb


  Reageer met quote
Romige bloemkool schotel met Parmezaanse kaas & knoflook

Voor 4 personen, bereidingstijd ca. 30 minuten



800 gram bloemkool
2 - 3 teentjes knoflook
3 dl room of 200 g crème fraîche
75 g Parmezaanse kaas
175 g geraspte belegen / oude kaas
50 g roomboter
takjes tijm
versgemalen peper

Verwarm de oven voor op 200°C

Kook de bloemkoolroosjes in water beetgaar. Pel de knoflookteentjes en hak / pers ze fijn.

Smelt de roomboter in een pannetje en bak hierin de knoflook zachtjes aan. Voeg de room / crème fraîche en Parmezaanse kaas toe en laat de saus al roerend op zacht vuur iets indikken. Maak op smaak met peper & verse tijm.

Doe de bloemkoolroosjes in een royale ovenschaal en giet de saus erover. Bestrooi met de geraspte kaas. Zet de schaal ca. 10 - 15 min. in de voorverwarmde oven.

Eet smakelijk!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 04 jan 2015 11:42    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1