Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Reuzenchampignons met kaas-notenvulling

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Jose
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 3-2-2004
Berichten: 1390
Dieet: Cambridge Dieet
Woonplaats: Geleen


  Reageer met quote
Reuzenchampignons met kaas-notenvulling

Ingrediënten
Voorgerecht voor 3 personen
Vegetarisch

12 grote champignons
2 eetlepels citroensap
2 sjalotjes
30 gram walnoten of hazelnoten
1 eetlepel arachideolie of notenolie
100 gram Slankie Fris & Romig Peper
4 eetlepels gehakte bieslook (vers of diepvries)



Bereidingswijze
1. Borstel of veeg de champignons schoon. Draai de stelen uit de paddestoelen en hak ze fijn. Blancheer de hoedjes in kokend water met citroensap 1 minuut. Giet ze af en laat goed uitlekken. Bewaar een beetje kookvocht.
2. Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Hak de noten. Fruit de uitjes in de hete olie en schep de gehakte champignonstelen erdoor.
3. Meng de noten en het sjalotjesmengsel door de kaasspread. (Voeg eventueel 1 eetlepel kookvocht van de champignons toe.)
4. Vul de champignonhoeden met dit mengsel en serveer ze bestrooid met bieslook.

Tip
• Bestrooi de gevulde champignons eens met Slankie Rasp en zet ze even onder een hete grill.
• Vervang de noten eens door miniblokjes paprika.

Voedingswaarde per champignon
KJ 190
Kcal 45Eiwit 7
Vet 3,5
Verz. Vet 0,5
Koolhydraten 1,75

Bron: frico.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage MSN messenger BerichtGeplaatst: ma 09 jan 2006 15:45    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1