Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Gevulde gehaktballetjes

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Sharonne
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 9-2-2004
Berichten: 904
Dieet: Atkins
Woonplaats: Rotterdam


  Reageer met quote
Gevulde gehaktballetjes voor 2 a 3 personen

Ingredi?«nten:

200 gram rundergehakt
50 gr Boursin of andere kruidenkaas
25 gram gepelde pistachenoten
25 gram gehakte gemengde noten naar keuze
1 ei
1 eetlepel Johannespitmeel of colonrein
zonnebloem- of arachide-olie
gehaktkruiden naar keuze

Bereiding:

Hak de pistachenootjes een beetje fijn en meng ze met de Boursin
Klop het ei los
Meng het gehakt met de gehaktkruiden, 1 eetlepel johannespitmeel of colon rein en 2 eetlepels ei
Vorm van het gehakt 6 balletjes en druk die in de hand zo plat mogelijk
Verdeel de Boursin met noten in 6 stukjes
Neem telkens een platgedrukt balletje gehakt in de hand en leg er een stukje Boursin op
Vouw het gehakt om de kaas en druk de randen van het gehakt voorzichtig op elkaar, zodat de kaas er niet meer uit kan
Strooi wat gemengde noten (die je gehakt hebt in een diep bord.
Haal de gevulde gehaktballen eerst door het losgeklopte ei en vervolgens door het notenmengsel, zodat ze er helemaal mee zijn bedekt
Verhit de olie tot ?± 180?° c, frituur de gevulde gehaktballen in de hete olie in ?± 7 minuten goudbruin en gaar en laat ze op keukenpapier uitlekken

_________________
It's in the valleys I grow
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger BerichtGeplaatst: vr 13 mei 2005 13:21    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1