Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Proven?§aalse meerval

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Jose
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 3-2-2004
Berichten: 1390
Dieet: Cambridge Dieet
Woonplaats: Geleen


  Reageer met quote
Proven?§aalse meerval

hoofdgerecht, 4 personen
?· 2 venkelknollen
?· 2 eetlepels olie
?· 100 ml droge witte wijn
?· 1 blik gepelde tomaten (400 g)
?· 2 teentjes knoflook, fijngehakt
?· 1 eetlepel gedroogde Proven?§aalse kruiden
?· 500 g meervalfilet (vis)
?· 1/2 zakje droge zwarte olijven (a 125 g)
?· 1 eetlepel kappertjes


Bereiden
Venkel schoonmaken, halveren en in repen snijden. In pan met dikke bodem olie verhitten en venkel al omscheppend 3-4 min. roerbakken. Wijn erbij schenken. Inhoud van blik tomaten, knoflook, Proven?§aalse kruiden en zout en peper naar smaak erdoor scheppen. Venkel afgedekt in 10 min. beetgaar stoven. Vis in 8-12 stukken snijden en bestrooien met zout en peper. Vis tussen groenten in stoofvocht leggen. Olijven en kappertjes erover strooien en vis afgedekt in 8-10 min. zachtjes gaarstoven. Lekker met bruin of Boulogne stokbrood.

Bevat per eenpersoonsportie
energie 230 kCal - eiwit 29 g
vet 10 g - koolhydraten 6 g

Bron
AllerHande 02 2004
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage MSN messenger BerichtGeplaatst: vr 02 apr 2004 8:43    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1