Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Dr. Cohen recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Cohen: complete weekmenu met boodschappenlijst

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Vera
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 10-5-2008
Berichten: 1877
Dieet: Cohen
Woonplaats: Beekbergen (gemeente Apeldoorn)


  Reageer met quote
Weekmenu van meissie



Dag 1
---------------------------------
Ontbijt: 1 fjord cracker besmeerd met philedelphia light.
30 gr. komkommer in plakjes en 50gr. groene paprika in reepjes
besmeren met de rest van de philedelphia (totaal 70 gram)
Tussendoor: 1 fjord met halve perzik met wat kaneel en zoetstof uit magnetron
Lunch: 2 fjordjes met zelfgemaakte filet american (recept op forum te vinden)
70gr. ijsbergsla+30gr. komkommer
de rest van de filet american (totaal 100gr) smeer je op bladen van ijsbergsla en hierover rasp je komkommer (of doe je plakjes kesbeke augurk)
dan rol je de bladen op tot wraps.
Tussendoor:een appel of 2 manderijntjes
Diner:115 gr. wokgroentes zonder peen
110gr. kipfilet
wokken met een beetje kikkoman of yellow brand sojasaus en sambal
erdoorheen verkruimel je 2 fjordjes en wok je even mee
Tussendoor:halve perzik


Dag 2
---------------------------------
Ontbijt:total 0% met 1 kiwi gepureerd erdoor
Tussendoor:1 appel
Lunch:2 fjordjes met eigengemaakte tonijnsalade
(120gr. tonijn uit blik-op water-, beetje mayo light, 30gr. tomaat,
50gr. geraspte komkommer en 15 gram alfalfa)
Tussendoor:1 fjordje met 1 kiwi uit magnetron met kaneel
Diner:110gr. tartaar wokken met 105 wokgroentes zonder peen , 2 fjordjes verkruimeld
en een beetje cajunkruiden
Tussendoor:---

Dag 3
---------------------------------
Ontbijt:1 fjord cracker besmeerd met philedelphia light.
80gr. komkommer in plakjes met rest van philedelphia (totaal 70gr)
Tussendoor:1 appel
Lunch:70gr.ijsbergsla+30gr.tomaat+
dressing van mayo light/azijn/zoetstof en bruchetta kruiden
2 fjordjes met 120gr. kipfilet broodbeleg
Tussendoor:1 manderijn
Diner:Salade van 60gr. ijsbergsla+20gr. tomaat+30gr. komkommer
dressing van beetje mayo light/azijn/zoetstof en mierikswortelpuree
110gr. roze garnaaltjes
eten met 2 fjordjes
Tussendoor:1 manderijn

Dag 4
---------------------------------
Ontbijt:total 0% met halve mango gepureerd erdoor
Tussendoor:halve mango
Lunch:2 fjordjes met kipfilet broodbeleg
overige kipfilet (totaal 120gr)wikkel je om 95gr. reepjes komkommer en groene paprika
Tussendoor:1 manderijn
Diner:100gr. biefstuk in reepjes wokken met beetje knoflook en
50gr. ijsbergsla en 50gr. komkommerblokjes. 2 fjordjes verkruimeld meewokken.
Tussendoor:1 fjordje met 1 kiwi uit magnetron met kaneel

Dag 5
---------------------------------
Ontbijt:Total 0% met 1 fjordje en wat suikervrije limonade erdoor
Tussendoor:halve mango
Lunch:2 fjordjes met zelfgemaakte filet american
rest van filet( totaal 100gr) smeren op bladen ijsbergsla en komkommer (100gr totaal)-wraps rollen,
eventueel met wat alfalfa erdoor.
Tussendoor:1 appel
Diner:uitgeholde groene paprika vullen met gerulde magere rundergehakt aangemaakt
met wat tomaat, en cajunkruiden (120gr. groente totaal+95gr.vlees)
Tussendoor:fjordje met halve mango

Dag 6
---------------------------------
Ontbijt:total 0% met 1 kiwi gepureerd erdoor
Tussendoor:
Lunch:soepje van vegetarische bouillion met gepureerde brocolli (90gr.)
en 60gr. philedelphia light. eten met 2 fjordjes met daarop 30gr. komkommer plakjes
en beetje mayo light
Tussendoor:1 appel
Diner:95.gr tartaar rullen met kruiden naar keuze
30gr. tomaat en 70gr. champignons meebakken en eten met 2 fjordjes
Tussendoor:1 fjordje met 1 kiwi uit magnetron met kaneel

Dag 7
---------------------------------
Ontbijt:1 fjordje met een gekookt eitje geprakt
met een beetje mayo light en daarbij 30gr. tomaat en 50gr.komkommer
Tussendoor:1 appel
Lunch:2 fjordjes met 110 kipfilet broodbeleg en 30gr. tomaat
en 85. gr.komkommer
Tussendoor:----
Diner:120gr. kipfilet gewokt in stukjes met 30gr. tomaat en klein beetje sambal
hierbij doe je een perzik in stukjes en serveer je op 2 fjordjes met 60 komkommerplakjes
met een beetje azijn en zoetstof
Tussendoor:----


Boodschappen (voor meer dan 1 week):

Fjord Crackers (Blauwe verpakking) o.a. te koop bij AH
-manderijntjes
-appels
-2 mango
-perzikken
-tomaten
-komkommer
-azijn
-alfalfa
-wokgroentes
-philedelphia light
-kipfilet
-eieren
-kikkoman of yellow brand sojasaus
-sambal
-tartaar
-champignons
-kesbeke augurk
-potje mierikswortel
-mayonaise extra light
-mosterd (even op etiket kijken naar weinig kh)
-suikervrije limonade (burg light, Teissereine of AH)
-cajunkruiden/bruchettakruiden
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: ma 13 jul 2009 18:39    
Berichten van afgelopen:   
Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1