Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Atkins: thaise visballetjes

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Greetje
In memoriam


Geregistreerd op: 22-2-2004
Berichten: 7376
Dieet: Sleeve en lowcarb
Woonplaats: Deventer


  Reageer met quote
THAISE VISBALLETJES

Benodigdheden:

450 gr kabeljauwfilet, 2 rode pepers, 2 teentjes knoflook, ca. 2 cm verse gemberwortel, 1 1/2 theelepel serehpoeder, 2 eetlepels Thaise vissaus, 1 ei, 3 eetlepels geraspte kokos (zakje á 125 gr), ca. 1 theelepel maïzena, zout, olie om te frituren, keukenmachine, keukenpapier.

Bereiden:

Kabeljauwfilets in stukjes snijden. Pepers wassen, halveren en zaadjes verwijderen. Pepers in stukjes snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Gemberwortel schillen en in stukjes snijden. In keukenmachine pepers, knoflook, gember, serehpoeder en vissaus glad pureren. Vis toevoegen en fijn pureren. Ei, kokos en maïzena erdoor mengen tot smeuïge, samenhangende massa (event. meer maïzena toevoegen). Vismengsel op smaak brengen met zout. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

Frituurolie verhitten tot ca. 170 graden. Van vismengsel met natte handpalmen 30 balletjes met doorsnede van ca. 3 cm vormen. Visballetjes met 6 tegelijk in hete olie gaar en mooi goudbruin frituren. Laten uitlekken op keukenpapier en direct serveren.

_________________
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: wo 06 mei 2009 9:03    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1