Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Paleo recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Pizzabodem

Auteur Bericht
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62914
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
Pizzabodem.

Benodigdheden voor de bodem:
500 gram mager rundergehakt;
3 eieren;
naar smaak zout en peper;

Voor de topping:
1 ui;
3 tomaten;
3 teentjes knoflook;
basilicumblaadjes;
1 eetlepel kokosolie;
groenten die je zelf lekker vindt, bv. champignons, paprika, courgettes, artisjokken of broccoli.

Bereiding van de gehaktbodem:
Bedek het bakblik met een vel bakpapier.
Maak een bal van het gehakt door het goed te kneden met de 3 eieren.
Voeg een beetje zout en peper toe aan het gehakt toe.
Verdeel de gehakt over de bodem van het bakblik.
Druk het geheel goed aan, zorg voor een regelmatige bodem qua dikte.
Zet de oven op 225°C en bak de gehaktbodem in ongeveer 15 minuten gaar.

Van de vulling:
Snipper de ui en bak hem goudbruin in de kokosolie.
Snijd alle groenten klein en bak deze mee.
Maak kleine blokjes van de tomaten, mix de tomaat met de knoflook, wat zout en basilicum door elkaar.
Verdeel deze mix over de gehaktbodem die inmiddels gaar is.
Verdeel over de mix de groenten naar keuze met de gebakken ui.
Bak de pizza in 10 minuten af op 225°C.

Voldoende voor 4 personen.

Bron: http://www.ikeetkoolhydraatarm.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 25 jan 2016 11:41    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1