Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Tapashapje van gebakken kabeljauw/olijventapenade/serranoham

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Heerlijk tapashapje van stukjes gebakken kabeljauw met olijventapenade en serranoham.


Ingrediënten voor 12 stuks:

4 stukken kabeljauwfilet (uit de vriezer);
4 plakken serranoham;
3 cherrytomaatjes, in kwarten gesneden;
1 potje uitgelekte groene olijven zonder pit à 115 gr;
1 eetlepel kappertjes;
1 teentje knoflook;
1 theelepel citroensap;
scheutje olijfolie;
peper en zout.

Bereiding:

Doe de olijven, kappertjes, knoflook en peper en zout in een keukenmachine en maal grof. Voeg een scheutje olijfolie en citroensap toe en maal nogmaals door. Snijd de kabeljauwfilets in 3 stukken. Verhit een koekenpan met een beetje olijfolie en bak de kabeljauw voorzichtig aan beide kanten gaar (5 à 7 minuutjes).
Leg de gebakken kabeljauw op een bordje en smeer de bovenzijde in met wat van de olijventapenade. Prik een stukje serranoham en een kwart cherrytomaatje aan een prikker en prik boven op de vis.

Tip: voor een snelle versie gebruik je olijventapenade uit een potje.

🍴Eet smakelijk🍴

Bron: http://www.leukerecepten.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 13 jul 2015 15:39    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1