Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Forel met garnalen/champignonsaus.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Forel met garnalen/champignonsaus.



Ingrediënten voor 4 porties:

forellen 4;
champignons 250 gram;
Hollandse garnalen 100 gram;
slagroom 200 ml;
versgemalen peper en zout;
beetje citroensap en/of witte wijn;
peterselie om te garneren;
boter om in te bakken.

Bereiding:

Bestrooi de schoongemaakte en afgedroogde forellen van buiten en binnen met peper en zout en bak ze gedurende 4 à 5 minuten in de hete boter. Zorg dat de boter niet verbrand. Maak intussen de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes. Leg de gebakken forellen in een (warme) vuurvaste schaal en zet deze zolang in een lauwe oven. Bak de champignons in het achtergebleven braadvet. Giet na 3 minuten de room erbij en breng het tegen de kook aan, laat pruttelen tot de saus enigszins dik begint te worden. Laat de garnalen nog een minuutje in de saus meewarmen. Corrigeer de saus met peper, zout, citroensap en witte wijn. Giet de saus over de forellen en garneer mer peterselie.

Koolhydraten per portie: ongeveer 1 gram.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.lowcarbrecepten.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 10 jan 2015 16:10    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1