Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Gebakken schol met tomaat en olijven.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Gebakken schol met tomaat en olijven.



Ingrediënten voor 4 personen:

4 eetlepels amandelmeel;
½ theelepel paprikapoeder;
4 scholfilets van elk 150 gr;
3 eetlepels olijf)olie;
2 sjalotjes, gesnipperd;
2 teentjes knoflook, geperst;
1 eetlepel balsamicoazijn of rode wijnazijn;
200 ml gezeefde tomaten (pakje);
50 gr groene olijven met piment of zonder pit, gehalveerd;
50 gr zwarte olijven zonder pit, gehalveerd;
2 eetlepels groene of rode pesto.

Bereiding:

Meng de meel met peper, zout en paprikapoeder en haal de scholfilets hierdoor. Verhit 1 eetlepel olijfolie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook. Blus af met azijn en roer de gezeefde tomaten, olijven en pesto erdoor. Verwarm even en zet de saus apart. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de scholfilets aan beide kanten goudbruin en gaar in ca. 5 minuten. Verdeel een laagje saus over vier borden en leg daarop de scholfilets.

Lekker met Zero pasta en komkommersalade.

https://www.weegclub.nl/forum/frisse-komkommersalade-t48092.html#2076307

Ook lekker met rog, tilapia, pangasius en schelvis.

Bevat per portie:

330 kcal.;
31 gr eiwit;
18 gr vet;
11 gr koolhydraten.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.okokorecepten.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 10 dec 2014 21:54    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1