Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Kalkoenfilet alla Pizzaiola.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Kalkoenfilet alla Pizzaiola.

Nodig: ingevette lage ovenschaal (20 x 25 cm).

Ingrediënten voor 4 personen:

1 schaal kalkoenfilet à la minute (ca. 300 gr.);;
3 eetlepels kokosolie;
2 theelepels gedroogde oregano (potje);
3 tenen knoflook, geperst of fijn gesneden;
1 blik gepelde tomaten (400 gr.);
1 zakje mozzarella (125 gr. in plakken);
1 zak paprikamix (3 stuks; groen, rood en geel) in reepjes.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de kalkoenfilet met peper en zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan. Bak de kalkoenfilet in 1 minuut per kant bruin en leg in de ovenschaal. Bestrooi met 1 theelepel oregano.

Fruit in dezelfde pan 2 tenen knoflook ca. 1 minuut. Voeg de tomaten toe. Druk ze met een spatel stuk en laat in 5 minuten inkoken tot een dikke saus. Breng op smaak met de rest van de oregano, peper en zout. Schep de saus over het vlees en verdeel de mozzarella erover.

Bak de kalkoenfilet 15 à 20 minuten in de oven.
Verhit ondertussen in een wok of roerbakpan de rest van de kokoksolie. Bak de paprika??s in 4 tot 6 minuten beetgaar. Bak de laatste teen knoflook 1 minuut mee. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer de kalkoenfilet met de paprika en Zero rijst.

https://www.weegclub.nl/forum/zero-pasta-rice-noodles-gluten-suiker-vetvrij-veel-vezels-t48942.html

Eet smakelijk.

Bron: http://www.ptherapie.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 09 dec 2014 16:14    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1