Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Kruidige spinazieschotel met kerrie, tomaat en kokos.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Kruidige spinazieschotel met kerrie, tomaat en kokos.

Ingrediënten voor 2 à 3 personen:

1 pak diepvriesspinazie 450 gram (geen à la crème);
3 tomaten, in stukjes gesneden;
1 grote gesnipperde ui;
1 teentje geperste knoflook;
¼ deel geperste santen (massief blok ingedikte kokosmelk, te koop bij meeste supermarkten, markten of toko's);
2 volle theelepels kerrie;
3 kruidnagels of ¼ theelepel gemalen kruidnagel;
snufje cayennepeper of paar druppels tabasco;
2 eetlepels bakolie;
per persoon 1 à 2 hardgekookte eieren.

Bereiding:

Bak de uisnippers in de olie enkele minuten zachtjes aan. Voeg de kerrie toe en roer alles even goed door. Doe de spinazie erbij en een scheutje water. Roer goed door en laat met de deksel op de pan ca. 10-15 minuten op laag vuur smoren tot de spinazie ontdooid is. Doe de tomaten, kruidnagels, santen, cayennepeper erbij en laat dit alles enkele minuten zachtjes pruttelen. Vis de kruidnagels eruit. De tomaat moet niet tot moes worden gekookt. Breng op smaak met zout.

Lekker met Zero Rice.

Eet smakelijk.

Bron: http://irenekookt.blogspot.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 03 nov 2014 16:34    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1