Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Gevulde bolcourgette Italian style.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Gevulde bolcourgette Italian style. Voorgerecht.



Ingrediënten:

2 bolcourgettes;
1 sjalotje;
1 el zontomaten;
1 teen knoflook;
verse basilicum;
Italiaanse kruiden;
1 el pijnboompitten;
Parmezaanse kaas;
peper en zout;
olijfolie.

bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C. Was de courgettes en snijd de kopjes eraf. Hol met een lepel de binnenkant uit, maar zorg dat er nog een centimeter tot de randjes overblijft. Gooi de binnenkant niet weg! Hier gaan we mee aan de slag. Snijd de knoflook en sjalot fijn en snijd de zontomaat in stukjes. Ook de basillicum snijd je fijn. Verhit wat olijfolie in de koekenpan, fruit de ui aan en doe de laatste minuut de knoflook erbij. Hier gaat de binnenkant van de courgette bij. Brengt op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden. Doe het alles uit de pan in een bakje en meng met de gesneden zontomaatjes en basillicum. Vul de courgettes met het mengsel, strooi er wat kaas en tot slot pijnboompitjes overheen. Zet de courgettes in een en zet ze voor zo??n 25 minuten in de oven. Dit gerecht kan je serveren als voor- of bijgerecht, met een lekker stukje vlees.


Ze zijn perfect geschikt om van tevoren klaar te maken, dan hoeven ze alleen nog maar de oven in.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.mytaste.be/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 02 nov 2014 21:21    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1