Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Zero Pasta met oesterzwammen, tuinbonen en spekjes.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Zero Pasta met oesterzwammen, tuinbonen en spekjes.

Ingrediënten voor 2 personen:

200 gr oesterzwammenmix;
100 gr parmaham;
1 teentje knoflook;
2 sjalotjes;
wat zout;
1 pak diepvriestuinbonen à 300 gr;
200 gr Zero Pasta;
2 eetl. olijfolie;
5 eetl. slagroom;
versgemalen peper.

Maak de paddenstoelen met keukenpapier (of een borsteltje) schoon. Snijd indien nodig een klein stukje van de onderzijde. Laat de kleine paddenstoelen heel en scheur de grote paddenstoelen in repen.
Snijd de plakken Parmaham in repen.. Pel de sjalotjes en snipper deze fijn.

Kook in een pan met ruim kokend water en zout de tuinbonen in ca. 3 min. beetgaar. Verwijder de stugge grijze velletjes van de tuinbonen en neem de frisse groene boontjes eruit.

Bereid de Zero Pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Bak intussen in een koekenpan met anti aanbaklaag de Parmaham knapperig en schep deze uit de pan. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de sjalotjes en knoflook ca. 2 minuten.
Voeg de paddenstoelen aan de sjalotjes toe en bak deze ca. 1 minuut mee. Voeg de tuinbonen, slagroom en Zero pasta toe en schep het gerecht goed door elkaar.

Breng het gerecht op smaak met peper en garneer het gerecht met de knapperige Parmaham.

Eet smakelijk.

Bronnen: www.verseoogst.nl/

http://www.zeropasta.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 19 okt 2014 14:14    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1