Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Weer eens iets anders! Kabeljauw, maar dan uit de oven.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Weer eens iets anders! Kabeljauw, maar dan uit de oven.

Ingrediënten:

½ à 1 struikje paksoi in stukjes gesneden;
15 sperziebonen schoongemaakt;
250 gr kabeljauwfilet, dat mag vers of diepvries zijn;
1 cm verse gember;
½ rode peper, zaadlijsten even verwijderen;
1 à 1½ teentje knoflook in zeer dunne plakjes gesneden;
½ limoen, wel goed schoonboenen;
1 el sesamolie (klein flesje à 250 ml kopen).

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C.
Knip 2 vellen bakpapier van 30 cm breed.
Leg de paksoi in het midden van de papiervellen en verdeel de sperziebonen erover.
Verdeel de vis in 2 porties, bestrooi met wat zout naar smaak en leg de 2 porties op de groenten.
Snijd de gember in flinterdunne plakjes en de peper in dunne reepjes. Door de gember wordt het erg pittig van smaak.
Verdeel het samen met de knoflook over de vis.
Rasp de groene schil van de limoen boven de vis en pers de vrucht goed uit.
Schenk het sap en de sesamolie over de vis.
Voeg aan elk pakketje 1 el water toe en vouw heel zorgvuldig dicht.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.yummly.com/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 02 okt 2014 13:09    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1