Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Vispakketjes met venkel en tomatensaus.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Vispakketjes met venkel en tomatensaus. Hoofdgerecht.

Ingrediënten voor 2 personen:

1 eetlepel olijfolie;
1 teentje knoflook (fijn gehakt);
1 blik tomatenblokjes ((400 gr) uitgelekt);
2 eetlepels balsamicoazijn;
½ eetlepel vloeibare honing;
tabasco;
1 venkel;
2 stukken zeewolffilet (gelijke stukken, ca. 250 gr).

Keukenspullen:

stoompan;
bakpapier.

Bereiding:

In pan olie verhitten en knoflook 30 sec. zachtjes bakken. Tomatenblokjes toevoegen en 1 min. verwarmen. Azijn en honing toevoegen en saus 5 min. op matig vuur verwarmen. Op smaak brengen met tabasco en zout. Intussen venkel halveren en kern eruit snijden. Groen aparthouden. Venkel in zeer dunne repen snijden (of schaven). Venkel in midden van twee vellen bakpapier (ca. 40 x 50 cm) leggen. Vis erop leggen en met zout en peper bestrooien. Tomatensaus over vis scheppen. Pakketjes losjes rond vis dichtvouwen, zodat stoom goed kan circuleren. Pakketjes boven stoom in 12 à 15 min. gaarstomen. Pakketjes op bord leggen en aan tafel openen.

Serveren met evt. Slim pasta.

Zeewolf is te vervangen door roodbaars- of kabeljauwfilet. De pakketjes kunnen ook in de oven worden bereid.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.smulweb.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 07 sep 2014 18:36    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1