Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Bloemkool met luchtige eiersaus. Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Bloemkool met luchtige eiersaus. Dr. Frank.

Ingrediënten voor 4 personen:

1 bloemkool;
25 gr boter;
2 teentjes knoflook;
2 eieren;
1 eetlepel amandelmeel;
zout;
peper;
1 eetlepel witte wijnazijn.

Bereiding:

Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in kleine roosjes. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit.

Klop de eieren los met de amandelmeel, wat zout, wat peper en azijn.

Kook in een pan met een beetje water en zout de bloemkoolroosjes in ongeveer 15 minuten gaar. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de knoflook glazig.

Roer het eimengsel al roerend door de knoflookboter. Haal de pan van de hittebron en blijf kloppen tot er een gebonden luchtige saus is ontstaan. Laat de bloemkoolroosjes uitlekken en leg deze op een schaal. Schep er de eiersaus over.

Lekker met gekookte aardappelen en verse worst voor het hele gezin.

Eet smakelijk.

Bron: http://watkokenwevandaag.wordpress.com/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 15 jul 2014 18:36    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1