Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Thaise vis met gember

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Thaise vis met gember


4 stevige filets van witte vis;
2 theelepels zeezout;
1 bosje bosuitjes;
4 theelepels sojasaus;
2 teentje knoflook, gesnipperd;
2 cm verse gember, geraspt;
1 rode chilipeper, zonder zaad, fijngehakt;
sap van 1 limoen;
1 eetlepel Thaise vissaus;
wat koriander.

Zet een stoompan klaar of zet een rekje in de wok. Giet een laagje water van 5 cm erin en breng deze aan de kook. Dep de filet droog met keukenpapier, bestrooi ze met zeezout en wrijf het met de hand erin.

Snijd 2 van de bosuitjes in ringetjes voor de dressing. Leg de rest op een hittebestendige schaal en voeg de sojasaus toe. Leg de filets op de schaal en bestrooi met knoflook en gember, zet de schaal op het rooster en stoof het met een deksel erop voor 5 à 15 minuten, afhankelijk van de dikte, ze mogen niet meer doorschijnend zijn.

Doe intussen de achtergehouden bosuienringetjes met de chilipeper, limoensap en vissaus in een kom. Neem de visfilet van de schaal en verdeel deze over de borden. Bedruppel ze met de dressing en garneer met koriander.


Serveer evt. met gekookte Slimrijst en geef de rest van de dressing er apart bij.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.freewebs.com/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 05 jul 2014 17:56    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1