Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Indonesische Foe Yong Hai saus.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Deze heerlijke indonesische Foe Yong Hai saus past heel goed bij eiergerechten.

Aantal personen: 4.

Ingrediënten:

2 deciliter kippenbouillon (eventueel van een tablet);
4 eetlepels tomatenketchup;
2 eetlepels ketjap manis;
1 theelepel djahé (gemberpoeder);
1 eetlepel tartex vegabin, het vegetarische bindmiddel;
2 eetlepels water.

Extra ingrediënten:
1 mespunt laos;
½ à 1 theelepel sambal oelek.

Bereiding:

Breng de bouillon aan de kook.
Voeg tomatenketchup, witte basterdsuiker, ketjap manis en djahé toe.
Laat alles, onder voortdurend roeren, 2 tot 3 minuten zachtjes doorkoken.
Maak de tartex vegabin aan met 2 eetlepels koud water.
Roer het mengsel door de saus en laat er nog even de kook over komen.

Tip:

Roer tegelijk met het tartex vegabin mengsel 1 mespunt laos door de saus, en/of voeg er ½ à 1 theelepel sambal oelek aan toe.

De saus kan worden ingevroren tenzij ze pas na het ontdooien met tartex vegabin wordt gebonden.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.kraotach.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 28 mei 2014 16:00    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1