Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Dr.Frank:gebakken kabeljauwfilet

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Emilie
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 3-10-2012
Berichten: 2828
Dieet: Dr Frank


  Reageer met quote
Kabeljauwfilet met gebakken TrosTomaatjes en Sauce Vierge
INGREDI?NTEN: Aantal personen: 6 ook Low Carb!!!
6 stukken kabeljauwfilet (à ca 150 g)
6 takjes kerstomaten
balsamicoazijn
Voor de saus:
4 tomaten, zonder zaadjes, in heel kleine blokjes
2 teentjes knoflook, fijngehakt
10 blaadjes basilicum, fijngehakt
olijfolie
sap van ½ citroen
peper en zout uit de molen
Extra: bakpapier
BEREIDING:
Doe de blokjes tomaat in een kom. Schep om met de knoflook en basilicum. Voeg een scheut olijfolie toe en wat citroensap en roer nog eens om. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de stukken kabeljauwfilet erop. Bestrooi de vis met zout en peper en druppel er wat olijfolie over. Bak de vis 15 min in een op 180°C verwarmde oven.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin heel zachtjes de tomaatjes aan de tak, draai ze af en toe behoedzaam om. Bestrooi ze met zout en peper en schenk een scheut balsamico-azijn in de pan. Verdeel de vis en de tomatentakjes over zes borden en schep de saus erover.
***TIP Je kunt de kabeljauw vervangen door andere soorten vis; neem bijvoorbeeld zalm, rode poonfilet, (zee)baars of mul.
Voedingswaarden pp: 148 Kcal., 25 Eiw., 4,7 Kh., 2,9 Vet.
Lekker met geroerbakte spinazie of met een frisse salade.
Bron: El + aanpassingen naar Dr. Frank
Bron: Springtime

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 24 mrt 2013 20:15    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1