Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Peer gevuld met zachte gorgonzolamousse. Fase 2, Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Peer gevuld met zachte gorgonzolamousse. Fase 2, Dr. Frank i.v.m. vruchtensuikers (Fructose).



Ingrediënten voor 4 personen:

100 gr gorgonzola;
100 gr mascarpone;
1 tl gembersiroop;
½ citroen uitgeperst;
2 flinke handperen (bv. Dazzling Gold);
50 gr pecannoten of walnoten.

Extra nodig: een spuitzak met kartelmond.

Bereiding:

Roer in een kom de gorgonzola met de mascarpone tot een egale mousse. Meng de gembersiroop en de helft van het citroensap erdoor en schep de mousse in een spuitzak met een kartelmond.

Schil de peren en halveer ze in de lengte. Bestrijk de halve peren licht met het overige citroensap om verkleuring te voorkomen. Verwijder de klokhuizen zodat er in elke halve peer een kuiltje ontstaat en spuit in elk kuiltje een mooie rozet gorgonzolamousse. Verdeel de peren over 4 bordjes en garneer elke peer met pecannoten.

Geniet van dit heerlijke nagerechtje.

Bron: http://www.verseoogst.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 15 jul 2014 20:21    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1