Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Advertentie



Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Advertentie

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Advertentie

Cadeau omgeving kerst 2014

Paella met serranoham en groenten.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11936
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Paella met serranoham en groenten.

Ingrediënten voor 2 à 3 personen:

2 eetlepels olijfolie;
1 kleine ui (of een halve), gesnipperd;
2 tenen knoflook, gesnipperd
200 gram Miracle Shiitaki Rice;
600 milliliter bouillon;
0,05 gram saffraan (1 envelopje of buisje);
2 tomaten;
3 champignons, in plakjes (circa 50 gram);
75 gram serranoham, in stukjes;
200 gram artisjokharten, gehalveerd;
3 eetlepels geraspte manchego (Spaanse kaas) alternatief is Parmezaanse kaas;
1 eetlepel gesneden peterselieblad.

Bereiding:

Verhit de olie in een pan van circa 25 centimeter doorsnee. Bak hierin de ui 5 minuten. Voeg knoflook toe en roer even door.
Ondertussen snijd je één tomaat in kwarten. De andere tomaat ontdoe je van de zaadlijsten en snijd je in blokjes.
Voeg knoflook toe aan de ui na de 5 minuten baktijd. Roer even door. Voeg de rijst toe en bak 5 minuten.
Voeg dan de tomatenblokjes, serranoham, champignon, bouillon en saffraan toe. Roer even door en laat 20 minuten garen op niet al te hoog vuur. Vanaf nu roer je niet meer door je paella.

Check af en toe of de bouillon is opgenomen. Als dit het geval is, proef je een theelepel rijstkorrels om te controleren of ze gaar zijn. Zo niet, voeg dan kleine beetjes bouillon of water toe, maar roer niet.
Leg de artisjokharten en kwarten tomaat op de paella. Deze hoeven enkel warm te worden. Dit duurt zo??n 5 minuten. Ook nu geldt kleine beetjes bouillon/water toevoegen als het nodig is zonder te roeren.
Haal de pan van het vuur. Strooi de geraspte kaas en peterselie erover.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.augurkenmetslagroom.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 11 sep 2014 16:37    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1