Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Mousse van mango. Fase 2, Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Mousse van mango. Fase 2, Dr. Frank i.v.m. vruchtensuikers (Fructose).

Ingrediënten voor 2 personen:

1 mango;
½ citroen (sap ervan);
3 gr Tagatesse
1 blaadje gelatine;
2 eiwitten;
snuifje zout;

Bereiding:

Schil de mango, haal het vruchtvlees van de kern en doe het in een keukenblender. Doe er het sap van de citroen bij en de Tagatesse. Mix alles tot een homogene massa. Week de gelatine in een kom met koud water. Pers het overtollige water uit tussen de vingers, leg ze in een kleine kookpot, doe er een eetlepel warm water bij en laat op een zacht vuurtje en onder voortdurend roeren oplossen. Giet de mangopuree over in een kom. Doe er de opgeloste gelatine bij en roer goed. Doe het zout bij de eiwitten en klop deze stevig op. Meng ze heel voorzichtig en beetje bij beetje onder de mangopuree. verdeel de mousse over 2 schaaltjes en zet ze minstens 6 uren in de koelkast tot ze goed opgesteven zijn.

Je kan bij het serveren nog een paar mangoschijfjes of muntblaadjes er bovenop leggen.

Eiwit scheiden van eigeel.




Eet smakelijk.

Bron: http://recept.e-gezondheid.be/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 15 aug 2014 21:49    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1