Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Konijn in roomsaus met roquefort

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Konijn in roomsaus met roquefort

Ingrediënten voor 4 personen:

1 konijn, door de slager in stukken gesneden;
2 eetlepels amandelmeel;
50 gr boter;
2 eetlepels olijfolie;
2 uien, fijngehakt;
550 ml droge witte wijn;
250 ml kookroom of Alpro Soya Cuisine;
150 gr blauwe kaas, zoals bleu d' Auvergne, bleu de causes of cashel bleu, tot kleine stukjes verbrokkeld.

Bereiding:

Bestuif de stukken konijn met meel. Verhit de boter en de olie in een pan met dikke bodem en bak de stukken konijn en de uitjes in een paar minuten bruin. Schep ze in die tijd een paar keer om.

Giet de wijn erbij en schraap met een houten lepel de aanbaksels los. Zet het vuur heel laag, leg het deksel op de pan en laat de stukken konijn ongeveer 40 minuten pruttelen.

Giet de room erbij en laat de saus inkoken tot hij mooi dik is. Voeg de kaas toe en blijf roeren tot die volledig gesmolten is.

Serveer dit gerecht evt. met Zero pasta.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.okokorecepten.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 23 nov 2014 19:57    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1