Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



kokos citroen tulband

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Greetje
In memoriam


Geregistreerd op: 22-2-2004
Berichten: 7376
Dieet: Sleeve en lowcarb
Woonplaats: Deventer


  Reageer met quote
Kokos-citroen tulband

Ingredienten:

60 gr amandelmeel

40 gr gemalen kokos

half zakje bakpoeder

geraspte schil en een paar druppels sap van 1 citroen

5 gr (vloeibare) zoetstof

100 gr roomkaas

60 gr boter

4 eieren (M)
Bereidingswijze:

Droge ingrediënten goed mengen, dan de boter (even smelten in de magnetron, dan mengt het gemakkelijker), roomkaas, citroensap en eieren toevoegen. Alles op hoogste stand van de mixer kloppen en het beslag in een (siliconen) tulbandvorm scheppen. In ongeveer 40 minuten op 120 graden bakken. Let op: open de overdeur niet tijdens het bakken, het is immers familie van een soufflé.
Overige informatie over recept:

In plaats van citroen is limoen ook erg lekker.

Recept van Lieke

_________________
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: za 29 dec 2007 22:37    
Vrouw Weeggegevens   melkmeisje
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 12-7-2009
Berichten: 420
Dieet: Dr Frank (low-carb)
Woonplaats: Nijkerk


  Reageer met quote
Hij staat nu in de oven, welliswaar in een cake blik want ik heb geen tulband vorm.
Ben erg benieuwd!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 07 mrt 2010 15:01    
Vrouw Weeggegevens   Greetje
In memoriam


Geregistreerd op: 22-2-2004
Berichten: 7376
Dieet: Sleeve en lowcarb
Woonplaats: Deventer


  Reageer met quote
Ik ook!!! Erg blij

_________________
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: zo 07 mrt 2010 15:57    
Vrouw Weeggegevens   melkmeisje
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 12-7-2009
Berichten: 420
Dieet: Dr Frank (low-carb)
Woonplaats: Nijkerk


  Reageer met quote
De stuctuur is helemaal ok. De smaak echter wat aan de hartige/zoute kant. Wellicht heeft het ermee te maken dat ik geen citroen in huis had en het dus met citroensap gecompenseerd heb. En ik heb sinds gister stevia inhuis, daar heb ik er zn 17 druppels van ingedaan.
Zou dit te weinig zijn?

Maar hij was wel lekker genoeg, of veelbelovend genoeg meot ik zeggen om straks met een citroen te maken!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 07 mrt 2010 16:14    
Vrouw Weeggegevens   Greetje
In memoriam


Geregistreerd op: 22-2-2004
Berichten: 7376
Dieet: Sleeve en lowcarb
Woonplaats: Deventer


  Reageer met quote
citroensap maakt het wat hartiger zurig op een bepaalde manier en citroenschil is veel zachter en lekkerder. Wat de stevia betreft blijft het gewoon uitzoeken wat je lekker vindt. eet smakelijk Erg blij

_________________
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: zo 07 mrt 2010 16:26    
Vrouw Weeggegevens   melkmeisje
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 12-7-2009
Berichten: 420
Dieet: Dr Frank (low-carb)
Woonplaats: Nijkerk


  Reageer met quote
Dank je wel voor het snelle antwoord. Als ik hem weer gemaakt heb dan laat ik de uitkomst weer weten Lach
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 07 mrt 2010 16:30    
Vrouw Weeggegevens   Krienie
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 21-11-2010
Berichten: 109
Dieet: Atkins
Woonplaats: hellevoetsluis


  Reageer met quote
Sip bij mij is tie gewoon plat,..en niet gaar

40 minuten op 120 graden ???
klopt dat wel ??

had me oven ingesteld en ben weg gegaan ,..aan de bovenkant is tie echt maar een prut beetje verkleurd en vanbinnen nog helemaal nat
ik twijfel of 120 graden wel warm genoeg is ?

ik heb hem nu even op 200 graden voor 20 minuten,.. rijzen zal die wel niet meer,..wie weet dat het een soort koek word

probeer het volgende week wel nog een keer als het idd echt op 120 graden moet.

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger BerichtGeplaatst: zo 12 dec 2010 16:40    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1