Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Kapucijners met gehakt/tomatensaus.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Kapucijners met gehakt/tomatensaus.

Ingrediënten:

1 pot jonge kapucijners;
2 rode uien, gesnipperd;
2 geperste teentje knoflook;
1 blikje tomatenpuree;
200 gr rundergehakt;
1 takje rozemarijn;
1 blaadje laurier;
1 el oregano;
1 blik tomatenblokjes;
125 ml crème fraîche;
2 el fijngehakte peterselie.

Bereiding:

Bak de ui en knoflook 5 minuten in olijfolie.
Voeg het gehakt toe en bak tot het begint te verkleuren.
Voeg de tomatenpuree en kruiden toe en bak 1 min. op hoog vuur.
Voeg de tomatenblokjes met vocht toe en breng de saus aan de kook.
Roer de kapucijners door de saus en breng op smaak met zout en peper.
Laat 20 min. zachtjes stoven.
Roer de crème fraîche, peterselie, zout en peper door elkaar.
Schep de kapucijners op diepe borden en serveer met de crème fraîche.

Eet smakelijk.

Bron: http://kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 02 okt 2014 21:45    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1