Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Kabeljauw met pesto, avocado en kaas.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Kabeljauw met pesto, avocado en kaas.



Ingrediënten:

4 kabeljauwfilets;
1 bakje cherrytomaten;
1 eetlepel pesto;
4 eetlepels crème fraîche;
2 rijpe avocado's;
150 gr geraspte jong belegen kaas;
olijfolie;
zout en peper.

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 220°C.
Besprenkel de bodem van een ovenschaal met enkele eetlepels olijfolie en leg de kabeljauwfilets en cherrytomaatjes in de ovenschaal.
Bestrooi met peper en zout.
Roer in een kom de pesto en crème fraîche door elkaar.
Schil de avocado's, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakken.

Bereiding:

Beleg de kabeljauwfilets achtereenvolgens met het pestomengsel, plakken avocado en de geraspte kaas.
Bak de visschotel in de oven gedurende 15 à 20 minuten goudbruin en gaar.

Lekker met rijst of verse pasta.

Bron: http://meerrecepten.blogspot.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 23 feb 2015 17:46    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1