Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Ikan Bumbu Bali

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Sharonne
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 9-2-2004
Berichten: 904
Dieet: Atkins
Woonplaats: Rotterdam


  Reageer met quote
Ingredienten:

500 gr. Kabeljauwfilet
olie om te frituren
wat koffiemelk of room
2 middelgrote uien
3 teentjes knoflook
1 el sojasaus (kikkomansaus is zonder suiker)
1 el sambal oelek
1 klein blikje tomatenpuree (70 gram)
1 - 1 1/2 dl water
2 salamblaadjes
2 blaadjes djeruk purut
1 stengel sereh
1 plakje laos
1 plakje gember
1 tl terasi
wat zoetstof
zout naar smaak

Bereiding:

Vis in 4-en verdelen en bestrooien met zout. Door de koffiemelk of room halen en in de hete olie frituren tot mooi goudbruin. Uit laten lekken. Snijd de uien en knoflook fijn en fruit deze in wat olie. Voeg de salam, djeruk, gekneusde sereh, laos en gember toe en fruit even mee. Voeg dan de sojasaus, sambal, tomatenpuree en water toe, even sudderen. Leg dan de vis hierin en laat alles 5-10 minuten sudderen, de vis mag niet uit elkaar vallen. Voor het serveren de gember, sereh, laos, salam en djeruk blaadjes verwijderen.

[img]http://www.tabloidnova.com/Articles%5CPrinting%5CXVI%5C879%5CPictures%5C15993%5C15993-[/img]

_________________
It's in the valleys I grow
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger BerichtGeplaatst: do 12 mei 2005 15:03    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1