Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Dr. Cohen recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Gegrilde kruidenkip met balsamico-azijn

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   snoekie
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 8-1-2010
Berichten: 11771
Dieet: Gezond eten
Woonplaats: Noord-Holland


  Reageer met quote
Voor 6 tot 8 personen

Kruidenpasta:
15 gram verse basilicumblaadjes
15 gehakte verse peterselie
4 eetlepels balsamico-azijn
4 eetlepels extra vergine-olijfolie
2 eetlepels Dijonmosterd
2 eetlepels gehakte verse rozemarijn
2 eetlepels gehakte verse tijm
¼ theelepel zout
¼ theelepel gedroogde chilivlokken

6 tot 8 kipfilets. Voor jezelf 120 gram, voor gewone eters meer

Doe alle ingredienten voor de kruidenpasta in een keuken-
machine en draai met korte stootjes tot een grove pasta.
Doe de stukken kip in een zuurbestendige schaal en wrijf
de stukken rondom in met de kruidenpasta. Dek de schaal
af en zet hem minstens 4 uur (of tot 24 uur) in de koelkast.

Verwarm de grill voor of prepareer een barbeque. Vet een
rooster licht in met olie en leg in een grillpan (of boven de
gloeiende houtskool). Schik er de stukken kip op. Rooster
de kip 30 tot 40 minuten, waarbij je de stukken kip af en toe
omdraait tot ze goudbruin en volledig gaar zijn.

Dien op en zet een schenkflesje balsamico-azijn op tafel.
Eet smakelijk!!

_________________
Fun en inspiratie
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 09 apr 2010 17:41    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1