Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Advertentie



Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Advertentie

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Advertentie

Cadeau omgeving kerst 2014

Gegratineerde bloemkool met champignons

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   NinaM
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 18-3-2014
Berichten: 8095
Dieet: Low carb


  Reageer met quote
Gegratineerde bloemkool met champignons

Voor 4 personen, bereidingstijd ca. 30 minuten



800 gram bloemkool
250 gram (kastanje)champignons
1 teentje knoflook
4 zongedroogde tomaatjes
olijfolie
2 el amandelmeel
100 g Parmezaanse kaas rasp
2 el verse peterselie (fijngeknipt)
Paar zwarte olijven
versgemalen peper

Verwarm de oven voor op 200°C

Kook de bloemkoolroosjes in water beetgaar. Snijd de zwarte olijven in ringetjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel het knoflookteentje en hak / pers deze fijn.
Verhit olijfolie in een koekenpan en bak hierin de knoflook en de champignons in ca. 5 minuten bruin. Maak op smaak met versgemalen peper.

Doe de bloemkoolroosjes in een royale ovenschaal. Verdeel de champignons met de olijfolie, de tomaatjes, olijfringetjes, peterselie, amandelmeel en de Parmezaanse kaas erover. Schuif de schaal onder een hete grill en laat in ca. 5 min. de kaas smelten totdat er een lichtbruin korstje ontstaat.

Eet smakelijk!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 04 jan 2015 16:35    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1