Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Forel met Dille-roomsaus

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Janet
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 3-4-2004
Berichten: 232

Woonplaats: Nieuw Vossemeer *dieet Atkins*


  Reageer met quote
Ingredienten:
4 forellen
2 teentjes knoflook
1 citroen
4 laurierblaadjes
zonnebloemolie
peper en zout

Dille-roomsaus:
100 gram boter
2 dl visbouillon
1 th. grove mosterd
2 dl slagroom
2 eetl. citroensap
3 eetl. fijngehakte dille

Bereiding
Spoel de forellen af onder koud water en dep ze droog.
Snijd de teentjes knoflook in dunne schijfjes.
Snijd de citroen in plakken.
Leg een paar schijfjes knoflook , 2plakjes citroen en een laulierblad in de buik van elke vis.
Bind de forellen evt. met een stukje keukentouw of steek er een cocktail prikker in.
Bestrooi ze met zout en peper.
Maak nu de dille-room saus.
Smelt de boter en voeg de visbouillon , mosterd en room toe. Breng het mengsel aan de kook en laat de saus iets indikken.
Roer dan het citroensap en de dille erdoor.
Verhit de olie in een ruime koekepan en bak de forellen in 4-5 min. per kant bruin en gaar.
Serveer de vis met de saus er bij en je smult heerlijk.
Mallepietje
Groetjes Janet
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: di 20 apr 2004 13:29    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1