Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Dr. Cohen recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Cohen: vegetarisch weekmenu van Monique

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Vera
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 10-5-2008
Berichten: 1877
Dieet: Cohen
Woonplaats: Beekbergen (gemeente Apeldoorn)


  Reageer met quote
Maandag
Ontbijt: 200 ml yoghurt met 2 kiwi's aan stukjes er door, een fjordcracker toevoegen (in stukjes breken of fijn stampen).

Tussendoor: 1 kiwi

Lunch: 2 crackers belegd met 60 gram hutenkase (broodbeleg), salade van 120 gram groente, zoals sla, komkommer, tomaat, augurkjes(zonde suiker) met een dressing van balsamico-azijn met bruchettakruiden, zout en peper

Tussendoor: 1 cracker met 1 theelepel mayo-extra light

Diner: 95 gram gegrilde zalm met 105 gram gewokte groenten zoals courgette, tomaat en lenteui.

's avonds (voor 21.00 uur): Vera??s appelgebakje (1 cracker met 1 appel
Schil de appel en snijdt hem in stukjes of schijven, doe in een schaaltje, bestrooi met kaneel en zoetstof, dek af met magnetronfolie. Zet 1 minuut en 20-30 seconden in de oven op de hoogste stand (magnetron) Beleg de cracker met de appelschijfjes.


Dinsdag
Ontbijt:1 gekookt eitje op 2 fjord crackers met een halve tomaat (65 gram) en evt bieslook en een theelepel mayo-extra light

Tussendoor:1 appel

Lunch: 110 gram Hollandse garnalen en 110 gram gemengde sla met augurk, tomaat, uitje,balsamico dressing en 2 crackers.

Tussendoor: 1 kiwi

Diner: 95 gram gegrilde Quorn met gewokte verse spinazie (neem ongeveer 250 gram rauw) met een scheutje balsamico-azijn en kruiden

's Avonds:1 cracker en 1 kiwi



Woensdag
Ontbijt: 2 crackers belegd met 70 gram philadelphia light, 80 gram komkommer in plakjes met kruiden (bieslook, peper, zout)

Tussendoor: 90 gram galia meloen

Lunch: tomatensoep van 120 gram tomaat, 6 min gekookt in 175 ml water met peper, zout en evt kruiden, gepureerd met 20 gram philadelphia light, 2 crackers met op beide crackers 20 gram slankie 20 + smeerkaas.

Tussendoor: 90 gram meloen

Diner:
95 gram gegrilde garnalen (in een paar druppeltjes olijfolie) met 105 gram gewokte groentes zoals: champignons, paprika, tauge met een eetlepel sojasaus en zoetstof

's Avonds: Vera??s appelgebakje

Donderdag*:
Ontbijt: 200 ml yoghurt met 2 kiwi's aan stukjes er door, een fjordcracker toevoegen (in stukjes breken of fijn stampen).

Tussendoor: 1 appel

Lunch: salade

??s Avonds: Mexicaans


*dagje op stap dus aangepast naar wat haalbaar is.


Vrijdag
Ontbijt : ommelet van 1 ei met 65 gram champignons, tomaat, ui, peterselie en kruiden, 2 crackers

Tussendoor: 1 sinaasappel

Lunch: 2 crackers met 110 gram tonijn en 10 gram uitjes, theelepel mayo-extra light, 100 gram salade,tomaat en kruiden

Tussendoor:1 kiwi

Diner:95 gram zalmfilet in folie met 105 gram groente zoals tomaat, ui, groene paprika,brocoli, bieslook, peper en zout, 1 cracker

's Avonds:2 kiwi's.


Zaterdag
Ontbijt:65 gram hutten kase op 2 crackers met 80 gram tomaat, ui en augurk in stukjes, dille,zwarte peper en zout

Tussendoor:90 gram meloen

Lunch: 2 crackers met 95 gram vegahakt en 10 gram uitjes, theelepel mayo-extra light, 110 gram gewokte champignons/tomaat

Tussendoor:90 gram meloen

Diner: 95 gram wok garnalen en 105 gram gewokte groente zoals courgette, bloemkool, champignons, ui en tomaat paprika knoflook en wat soja (kikoman).

's Avonds (voor 21.00 uur): Vera??s appelgebakje
(1 cracker met 1 appel)
Schil de appel en snijdt hem in stukjes of schijven, doe in een schaaltje, bestrooi met kaneel en zoetstof, dek af met magnetronfolie. Zet 1 minuut en 20-30 seconden in de oven op de hoogste stand (magnetron) Beleg de cracker met de appelschijfjes.



Zondag
Ontbijt : ommelet van 1 ei met 65 gram champignons, tomaat, ui, peterselie en kruiden, 2 crackers
Tussendoor:1 sinaasappel

Lunch: Uiensoep met kaas
Ingrediënten:ui, geraspte mozzarella,bouillon, knoflook, verse kervel, tijm en peterselie,cajunkruiden, oregano, peper. Snij de ui in stukjes. Pers de knoflook. Fruit de uien tot ze beginnen te kleuren. Voeg dan de knoflook en de peper toe en fruit nog even. Blus af met een schepje bouillon en laat even trekken. Voeg vervolgens de rest van de bouillon en de kruiden toe en laat nog even doorkoken. Serveer met de geraspte mozzarella. + 2 crackers
Tussendoor: 1 cracker met 1 theelepel mayo-extra light

Diner: Koolspaghetti bolognaise
Ingrediënten: 95 gram vegahakt, kool (in reepjes), ui,
½ tomaat, knoflook, kruiden: basilicum, oregano, tijm, rozemarijn, paprika en eventueel een snuifje cayenne.
Fruit de ui en roerbak deze samen met het gehakt. Kruid het gehakt naar eigen smaak. Stoom de kool "al dente" en voeg die bij het gehaktmengsel.Voor de saus: roerbak de tomaat en de ui. Voeg groentebouillonpoeder, cajunkruiden en een beetje water bij. Pureer en schik over de koolspaghetti.

's Avonds (voor 21.00 uur): 1 Appel
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: ma 14 sep 2009 13:33    
Berichten van afgelopen:   
Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1