Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Dr. Cohen recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Cohen: complete weekmenu met boodschappenlijst

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Vera
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 10-5-2008
Berichten: 1877
Dieet: Cohen
Woonplaats: Beekbergen (gemeente Apeldoorn)


  Reageer met quote


Nieke's weekmenu:

Dag 1

Ontbijt--200 gr. total % met warme appel,(beetje water in een steelpannetje,blokjes appel erbij,zoetstof en kaneel ong.5 minuutjes laten pruttelen) voor 2 x maken.

Lunch--2 fjordjes met 100 gram osseworst,met 70 gram ijsbergsla en 30 gr.komkommer.(dressing 1 th,mayo light met wat citroensap erdoor,+ kruiden).

Diner--95 gram verse tonijn (even licht insmeren met beetje olijfolie) en op de grilplaat.
105 gram groente bestaande uit veldsla,met geraspte komkommer en wat kesbeke augurk,met dressing van 1 th.mayo citroensap knoflook en wat water en kruiden.
2 fjordjes erbij.

Sávonds ong.8 uur 1 fjordje met restant warme appel.

Dag 2.

Ontbijt--1 fjordje met omelet van 1 losgeklopt ei met tomaat blokjes en wat kruiden,en 50 gr.komkommerschijfjes erbij.

Lunch--110 gr.gerookte kip.
115 gr.groente uitje knoflook in th.olijolie met gourgettereepjes en tauge,beetje bio tamari en sambal erdoor,en de gerookte kip.
2 fjordjes erbij.

Diner--95 gr. hollandsegarnaaltjes.
105 gr.groente rucola salade,komkommer stukje tomaat en 2 olijfjes in dunne plakjes,dressing erdoor + garnaaltjes + 2 fjordjes.

Sávonds 1 fjordje met halve mango.

Dag 3.

Ontbijt--Total 200 gr.% met halve gepureerde mango.

Lunch--Ong 200 ml water met stukje vegatarisch bouillonblokje aan de kook,120 gr.bloemkoolroosjes erdoor en daarna pureren.
60 gr.philadelfhia met kruiden,helft door de gepureerde soep andere helft op 2 fjordjes.

Diner--120 gr.gerookte kip.
90 gr.groente waarvan champignons,groene paprika reepjes uitje knoflook en lenteui,wokken.
Daardoor de gerookte kip,met 2 fjordjes.

Sávonds 1 fjordje met appel.


Dag 4.

Ontbijt--200 gr.total % met 1 kiwi.

Lunch 100 gr.rosbief,en 30 gr.tomaat en 85 gr.komkommer.

Diner--110 gr.biefstukreepjes wokken,met 105 gr,gegrilde kleine groene asperges.
2 fjordjes.

Sávonds 1 fjordje met warme appel.


Dag 5.

Ontbijt--200 gram % total met gepureerde halve mango.

Lunch--120 gr,groente bestaande uit champignons knoflook,groene paprika en lenteui,wokken en 30 gr.philadelphia erdoor langzaam laten smelten.
Andere 30 gr.philadelphia op 2 fjordjes.

Diner--Tartaartje,met 105 gram groente,ijsbergsla stukje tomaat en komkommer en 2 olijfjes in dunne plakjes,samen met dressing.
2 fjordjes erbij.

Sávonds fjordje met kiwi.


Dag 6.

Ontbijt--200 total % met warme appel.

Lunch--65 gr.feta
95 gr,ijsbergsla komkommer,stukje tomaat en fijn gesneden sjalotje.
Dressing van th,mayo light met knoflook en wat water erdoor en de feta erbij doen.
2 fjordjes.

Diner--120 gr.kipfilet in blokjes marineren in klein beetje olijfolie en knoflook,spiesjes maken en grillen.
90 gr.groente,waarvan groene paprika ,lenteui en groene asperges erbij grillen.
2 fjordjes.

Sávonds fjordje met appel.


Dag 7.

Ontbijt--200 gr.total % met mango.

Lunch--100 gr.osseworst.
dressing maken van 1 th.mayo light met knoflook en water,door 100 gr.ijsbergsla en komkommer.
2 fjordjes.

Diner--90 gram tonijn uit blik,mengen met wat sambal en kesbeke augurkjes en kruiden,en stukje ansjovis.
105 gr.salade van veldsla stukje tomaat ui en olijfstukjes,tonijn door de salade mengen.
2 fjordjes.

Sávonds 1 fjordje met halve appel en mango door elkaar.





Boodschappenlijst.

Blauwe fjord crackers.
Appels.
Bloemkooltje.
Manderijntjes.
Mango.
Kiwi.
Tomaatjes.
Ijsbergsla.
Veldsla/rucola.
Groene paprika.
Champignons.
Groene kleine asperges (AH)
Lenteui.
Citroen.
Kesbeke augurk.
Mayonaise extra light.
Bio tamari-manna.
Total % vet.
philadelphia light -kruiden.
Gerookte kip.
Osseworst.
Kipfilet.
Blikje tonijn op water.
Bruchette kruiden/vegatarische bouillon/kaneel.
Verse tonijn/garnaaltjes.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: ma 20 jul 2009 21:25    
Berichten van afgelopen:   
Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1