Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Ci­troen­kip met ge­roos­ter­de pa­pri­ka­dip

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   NinaM
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 18-3-2014
Berichten: 8057
Dieet: Low carb


  Reageer met quote
Ci­troen­kip met ge­roos­ter­de pa­pri­ka­dip



Ingrediënten:

2 Biologische citroenen (niet-biologische citroenen even in water met azijn laten weken)
1 eetlepel amandelmeel of sojameel
1/2 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 teentje knoflook, geperst
2 kipfilets, in lange repen gesneden
1/2 pot geroosterde paprika's, uitgelekt
1/2 bakje ricotta (kaas, a 250 g)
kokosolie om in te vetten
satéstokjes

Nodig: citroenrasp, stevige plastic zak, grillpan / platte koekenpan, hoge kom of blender

Voorbereiden

Citroenen schoonboenen en schil raspen (citroenen worden verder niet gebruikt). In plastic zak citroenrasp met amandelmeel, Italiaanse kruiden, knoflook, zout en peper mengen. Kiprepen toevoegen, zak dichtknopen en goed schudden om kip gelijkmatig met kruiden te bedekken. In koelkast smaken minstens 30 min. laten intrekken.

Bereiden

Kipfilets in de lengte aan satéstokjes spiezen. In hoge kom paprika's met ricotta pureren. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Grillpan verhitten en met kokosolie bestrijken. Kipsaté in ca. 6 min. op matig vuur bruin en gaar grillen. Gegrilde kip koud of warm met paprikadip serveren.

Bron: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R342758/citroenkip-met-geroosterde-paprikadipbanana!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 13 jun 2014 9:36    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1