Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Beqoula.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Beqoula.

Marokkaanse spinaziesalade, lekker bij gegrilde vis

Ingrediënten:

½ eetlepel olijfolie;
¼ theelepel komijn;
½ theelepel cayennepeper;
1 eetlepel milde paprikapoeder;
4 teentjes knoflook;
1 stengel bleekselderij;
1 bosje koriander;
2 bosjes peterselie, gehakt;
1 kilo verse spinazie;
½ ingemaakte citroen (Marokkaanse winkel);
½ citroen, het sap hiervan;
naar smaak zeezout;
10 zwarte olijven.

Bereiding:

Spinazie, peterselie en koriander zeer fijn snijden. Bleekselderij in kleine stukjes snijden. Groenten en kruiden grondig wassen, uit laten lekken, met aanhangend water en de olie in een pan doen en op een matig vuur laten slinken.
De knoflook in kleine stukjes snijden en samen met paprikapoeder, cayennepeper, komijn en olie bij het groentemengsel doen. Met het deksel op de pan nog 15 minuten zachtjes laten smoren. De ingemaakte citroen in kleine stukjes snijden, samen met het citroensap toevoegen en nog 5 minuten mee laten stoven.

De salade warm of koud serveren. Garneren met olijven.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.marokkaanserecepten.eu/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 16 jun 2014 21:21    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1