Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Bavaroistaart

Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Sharonne
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 9-2-2004
Berichten: 904
Dieet: Atkins
Woonplaats: Rotterdam


  Reageer met quote
Bavaroisetaart

 8 dl slagroom
 500 gram roomkaas
 4 dl suikervrije limonadesiroop
 20 gram gelatine of 10 blaadjes
 klein beetje citroensap of essence

Slagroom opslaan en in de koeling zetten
Limonadesiroop aan de kook brengen
Gelatine weken in koud water
Gelatine in de warme siroop oplossen
De siroop af laten koelen en door de roomkaas heen roeren
Slagroom erbij doen en alles door elkaar spatelen
Citroensap of essence toevoegen
Alles in de vorm doen

Voor de gelei:

Het maakt niet veel uit wat je voor de gelei gebruikt zolang het maar suikervrij is
Je kan dus alle soorten limonadesiropen of vruchtensappen gebruiken
In dit geval heb ik suikervrije appelsap gebruikt

Breng een halve liter appelsap aan de kook
10 gram gelatine of 5 blaadjes weken in koud water
Appelsap van het vuur halen en de gelatine in de appelsap oplossen
Af laten koelen en voorzichtig op de bavaroisetaart gieten
Let op ! de bavaroisetaart eerst goed op laten stijven


Voor de bodem:

Gebruik als bodem voor de taart een zoete pannenkoek.

3 eieren
2 eetlepels slagroom
2 eetlepels zemelen
3 eetlepels proteinepoeder
Beetje water

Het geheel goed mixen en wanneer het te dik is wat water toevoegen.
In een goed hete pan met roomboter of olie een pannekoek bakken.

Succes! Sharonne

[img]http://www.pixum.nl/int/img.php?u=jose_m&t=2&i3=!6844944629474441446458426171&ts=12680&np=1[/img]

_________________
It's in the valleys I grow
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger BerichtGeplaatst: zo 19 sep 2004 11:33    
Vrouw Weeggegevens   Costar
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 29-3-2004
Berichten: 423
Dieet: Atkins
Woonplaats: Brabant


  Reageer met quote
Vraagje, hoop dat je snel antwoord geeft..LOL want ik moet het zo maken..
Kan ik ipv zemelen ook soyameel gebruiken??
enne leg je eerst de pannenkoek in de vorm en dan het slagroom/gelei en roomkaas mengsel???
HELP...

Hugs
Colinda
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: vr 01 okt 2004 18:02    
Vrouw Weeggegevens   Ines
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 2-3-2004
Berichten: 12220
Dieet: Sonja Bakker
Woonplaats: Alphen aan de Rijn


  Reageer met quote
ja, want de gelei zat bovenop toen ze hem uit de vorm haalde en ik denk dat je rustig soja kunt gebruiken, of een grote sprits bakken als bodem, is ook erg lekker Lachen
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 01 okt 2004 21:16    
Vrouw Weeggegevens   Costar
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 29-3-2004
Berichten: 423
Dieet: Atkins
Woonplaats: Brabant


  Reageer met quote
hij staat al in de koelkast, heb ipv zemelen gemalen amandelsnippers genomen.. pannenkoek ervan gebakken en eronder gelegd.. Toen de slagroom/kaas mengsel en net de gelei erover gedaan..

O ja de truffels heb ik gisteren nog gemaakt, kwam wel veel vocht/melk van de slagroom af.. Maar lekker dat ze zijn.. had 2x het recept gedaan, pa en ma een geproeft de kids en ikkes.. dus morgen nog 16 voor de visite..

en de taart..

Hugs
Colinda
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: vr 01 okt 2004 21:23    
Vrouw Weeggegevens   Ines
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 2-3-2004
Berichten: 12220
Dieet: Sonja Bakker
Woonplaats: Alphen aan de Rijn


  Reageer met quote
Heb je geen boter en ongeslagen slagroom gebruikt dan voor je truffels Vraag Vraag
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 01 okt 2004 21:41    
Vrouw Weeggegevens   Ellen
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 31-1-2004
Berichten: 53999
Dieet: Gezonder leven
Woonplaats: Amersfoort


  Reageer met quote
Trufffels mmmmmmm

_________________
Overzicht Donaties
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage BerichtGeplaatst: vr 01 okt 2004 21:41    
Vrouw Weeggegevens   Ines
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 2-3-2004
Berichten: 12220
Dieet: Sonja Bakker
Woonplaats: Alphen aan de Rijn


  Reageer met quote
Grap Grap Grap Grap
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 01 okt 2004 21:46    
Vrouw Weeggegevens   Ines
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 2-3-2004
Berichten: 12220
Dieet: Sonja Bakker
Woonplaats: Alphen aan de Rijn


  Reageer met quote
[img]http://www.gifplaatjes.net/snoep3/9.gif[/img]
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 01 okt 2004 21:48    
Vrouw Weeggegevens   Costar
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 29-3-2004
Berichten: 423
Dieet: Atkins
Woonplaats: Brabant


  Reageer met quote
Ines schreef:
Heb je geen boter en ongeslagen slagroom gebruikt dan voor je truffels Vraag Vraag


ja wel roomboter en slagroom, door het kloppen scheid de room zich van de slag..LOL dus krijg je een melkachtig vocht.. dat was best veel..
Of zou ik te lang hebben geklopt.. ( zal niet meer geweest zijn als een paar min.. )

Hugs
Colinda
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: za 02 okt 2004 9:39    
Vrouw Weeggegevens   Ines
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 2-3-2004
Berichten: 12220
Dieet: Sonja Bakker
Woonplaats: Alphen aan de Rijn


  Reageer met quote
Je had het volgens mij ook niet moeten kloppen :wink:
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 02 okt 2004 9:58    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Pagina 1 van 3