Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Paleo recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Avocado "cheese"cake.

Auteur Bericht
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62914
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
Avocado "cheese"cake.
8 porties, afhankelijk van de grootte van je bakblik.

Voor de bodem:
200 gram pecannoten
6 ontpitte Medjool dadels
2 el gesmolten kokosolie

Voor de vulling:
2 rijpe avocado's, ontdaan van schil en pit
100 ml kokosmelk
8 ontpitte dadels
Zaadjes van 1 vanilleboon
Snuf zout

Bodem:
Meng de pecannoten met de dadels en de kokosolie tot er een haast samenhangend deeg ontstaat.
Neem een springvorm van ongeveer 23 cm met een vel bakpapier erin en druk hier het deeg in plat.
Zet dit in de koelkast terwijl je de vulling maakt.

Vulling:
Spoel je keukenmachine om en doe hier alle ingrediënten voor de vulling in.
Maal goed tot er niks van de dadels te zien is behalve donkere puntjes.
Schenk de vulling op de bodem en zet weer terug in de koelkast.

Na 2 uur is het redelijk opgestijfd en kun je het serveren.
Serveer met geroosterde kokosrasp, mangopuree of iets ingekookt rood fruit.

Tip: In de koelkast is het een dag houdbaar. Je kan deze taart ook invriezen om op een later moment een heerlijk puntje groene cheesecake te hebben.

Bron :www.eetgoedvoeljegoed.nl


Laatst aangepast door Kaatje op do 07 nov 2013 19:26, in totaal 1 keer bewerkt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 22 mei 2013 19:30    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1